WE ARE kindertentoonstelling

Kleine kunstenaars gezocht!

Deze webpagina toveren we om in een digitaal museum! En niet zomaar eentje, wij zijn op zoek naar kunst van dieren gemaakt door jou. Hou jij van tekenen, kleien, teksten schrijven, knutselen, fotograferen of ben je op een andere manier creatief? Tof! We plaatsen graag een foto van jouw kunstwerk in ons online museum. Zo krijg je eeuwige roem, en… Je maakt kans op een prijs!

 

Prijs

Elke leeftijdscategorie maakt 2x kans op de prijs: namelijk een set van 15 kaarten die je zelf kan inkleuren. Dit zijn de leeftijdscategorie√ęn:

  • 0 t/m 3 jaar
  • 4 t/m 6 jaar
  • 7 t/m 9 jaar
  • 10 t/m 12 jaar

 

Meedoen

Stuur een foto van jouw kunstwerk naar we.are.tentoonstelling@gmail.com en laat ons ook even weten wat jouw voornaam en leeftijd is. Je ouders/verzorgers moeten officieel toestemming geven. Vraag hen het formulier via de knop hieronder te downloaden en in te vullen en stuur een foto of scan mee met je inzending. Meedoen met deel 1 van de kindertentoonstelling kan tot en met 20 september 2021, maar… Een deel 2 volgt! Blijf dus vooral inzenden.¬†Op dierendag (4 oktober) maken we per mail de winnaars van deel 1 bekend. Op diezelfde dag openen we de online tentoonstelling en komen alle ingezonden kunstwerken op deze pagina te staan.