September 2021:
WE ARE Den Bosch

Van 1-29 september zijn wij op verschillende locaties in Den Bosch te zien.
Check snel waar je ons kan spotten!

Tentoonstelling & QR-codes

Scannen maar! Er zijn 16 dierenportretten, allen met een QR-code. 8 daarvan bevatten een spoken word (over een dier) en de rest bevat quizzes en informatie. Neem dus je telefoon + oortjes mee!

Culinaire wandeling

Loop langs alle 4 de locaties van onze tentoonstelling en ontdek heerlijke horecagelegenheden in Den Bosch.

Evenement

Blijf onze website en instagram in de gaten houden om meer te ontdekken over de evenementen in Den Bosch.

Belangrijk

Vanwege de QR-codes is het handig om je telefoon en oortjes mee te nemen,
zodat je in alle rust kunt lezen en luisteren. Heel veel plezier!! 

Over de route: we raden je aan om voor de beste ervaring de plekken te bezoeken in de volgorde zoals die hieronder staan genoemd, maar als je pas later op de dag (na 14:00) bij de eerste locatie begint wordt dat lastig qua openingstijden. In dat geval kun je het beste deze volgorde aanhouden: Royal > PLANT > Yalla Yalla > Nul73.

Locaties

1
locaties in den bosch staan vast
0
locaties in den bosch gezocht

Heb je tips of ideeën over locaties in deze stad waar we (ook) te zien moeten zijn?

Stuur een mail naar we.are.tentoonstelling@gmail.com

Bakkerij Royal

Visstraat 44

Openingstijden: 
ma van 10:00 – 18:00
di t/m vrij van 08:30 – 18:00
za van 08:00 – 17:00
zo van 09:00 – 17:00

Vegan Brabantse worstenbroodjes? Die vind je bij Royal! Maar als je het nog een beetje te vroeg vindt hiervoor kun je er gelukkig ook heerlijke koffie drinken. Royal is een bakkerscafé en winkel en verzorgt ook workshops en high tea’s. Links aan de muur gelijk bij binnenkomst vind je 4 van de 16 portretten. 

Yalla Yalla Foodbar

Postelstraat 4 

Openingstijden: 
ma t/m vrij van 13:00 – 22:00
za + zo van 12:30 – 22:00

Yalla Yalla Foodbar is een Arabisch restaurant middenin Den Bosch waar smaken en gerechten uit het Midden-Oosten vers en ambachtelijk worden bereid. De gerechten zijn geïnspireerd op gerechten van Ottolenghi, dus bereid je voor op heerlijke smaakcombinaties. Het menu is heel veelzijdig en voor 90% vegetarisch en veganistisch. Ook organiseren ze ‘aanschuifdiners’ waarbij een authentieke kok één bepaalde Midden-Oosterse keuken uitlicht door inheemse gerechten te koken. Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel. Bij Yalla Yalla vind je 3 van de 16 portretten en QR’s. 

Nul73

Torenstraat 9

Openingstijden: 
di van 12:00 – 24:00
wo t/m vrij van 11:00 – 24:00
za van 10:00 – 24:00
(dicht op maandag)

Bij Nul73 zijn de mogelijkheden eindeloos. Het bedrijf past zich aan aan haar gasten en alles kan. Je kan hier lunchen, dineren en borrelen maar ook (kinder)feestjes, bruiloften of lezingen organiseren. Het allerbeste nieuws? Ongeveer de helft van de menukaart is helemaal diervriendelijk! Je vindt 4 portretten en QR-codes bij de toiletten (wees niet bang om beide ruimtes in te lopen) waar je ook een prachtig uitzicht hebt op de Sint-Janskathedraal.

PLANT

Schapenmarkt 26-28

Openingstijden: 
zo + di van 11:00 – 17:00
wo t/m za van 10:00 – 17:00
(dicht op maandag)

PLANT is niet alleen een plantaardig café met een heerlijke volledig plantaardige menukaart, maar ook een jungle, plantenwinkel en slow-fashion winkel. Ook alle kleding is van 100% diervriendelijk én organisch materiaal. In de keuken worden alleen verse, biologische en waar mogelijk bio-dynamische producten gebruikt. PLANT is een heerlijke plek om even tot rust te komen en over de tentoonstelling na te praten. 

Je vindt de tentoonstelling boven. Loop de trap op, dan rechtdoor en dan om de hoek rechts. Hier zie je er 4. Het allerlaatste portret met QR-code vind je bij de toiletten. 

Contact

Hangt jouw locatie er nog niet tussen?

overview

Check hier alle locaties in een overzicht.

Heel veel plezier!

Laat ons vooral weten wat je van de tentoonstelling vond. Je kan ons een DM sturen op Instagram of mailen naar we.are.tentoonstelling@gmail.com.