Augustus 2021:
WE ARE Den Haag

Van 1-31 augustus is WE ARE verspreid door Den Haag te zien.
Check snel waar je ons kan spotten!

Tentoonstelling & QR-codes

Scannen maar! Er zijn 16 dierenportretten, allen met een QR-code. 8 daarvan bevatten een spoken word en achter elke QR-code vind je quizzen en informatie. Neem dus je telefoon + oortjes mee!

Culinaire wandeling

Loop langs alle 5 locaties van onze tentoonstelling en ontdek heerlijke horecagelegenheden en leuke diervriendelijke winkels in Den Haag.

Evenement

Blijf onze website en instagram in de gaten houden om meer te ontdekken over onze evenementen.

Belangrijk

Vanwege de QR-codes is het handig om je telefoon en oortjes mee te nemen,
zodat je in alle rust kunt lezen en luisteren. Heel veel plezier!!

Locaties

0
locaties in den haag staan vast
1 +
locaties in den haag gezocht

Heb je tips of ideeën over locaties in deze stad waar we te zien moeten zijn?

Stuur een mail naar we.are.tentoonstelling@gmail.com

Little Green Shop

Prins Hendrikstraat 103

Openingstijden: 
di t/m za van 11:00 – 17:00

zo van 12:00 – 17:00

Little Green Shop is – zoals de naam al zegt – een heerlijk groen klein winkeltje. Je vindt er voornamelijk planten maar ook de leukste tweedehands spulletjes. In de etalage vind je 3 van de 16 portretten, maar loop ook vooral naar binnen om daar een kijkje te nemen.

Extra tip: je kan hier ook alle WE ARE portretten op ansichtkaart scoren! 

Pistache Café

Prinsestraat 134

Openingstijden: 
zo t/m do van 08:00 – 17:00

vrij + za van 08:00 – 18:00

Bij dit café naast de Paleistuin zie je de portretten al vanaf een behoorlijke afstand hangen. Ze hangen aan de ramen, maar je kan ze ook van binnenuit bewonderen. Op de kaart vind je niet alleen heerlijke smoothies en sappen maar ook enorm lekker én diervriendelijk eten! Wij hebben enorm genoten van de Sunkissed, We Love pannenkoekjes en de Triple Panini.

SLA

Kerkplein 4A

Openingstijden: 
ma t/m zo van 08:30 – 11:30

Bij SLA (ook bekend als ilovesla) laten ze zien dat sla niet saai is. Je vindt er de heerlijkste salades, wraps, bowls en soepen. Één van de bowls is zelfs een kapsalon! Alles is biologisch en de kaart is bijna helemaal vegan, op een paar opties met ei na. De Griekse maandspecial is erg aan te raden! Bij SLA vind je 4 portretten: 2 aan de ramen en 2 binnen.

Baladi

Torenstraat 95

Openingstijden: 
wo t/m zo van 11:00 – 18:00

Baladi is een Libanees ‘Manouche’ restaurant. Manouches zijn versgemaakte platbroden die worden gevuld met huisgemaakte toppings, waaronder ook een aantal diervriendelijke opties. We zijn enorm fan van Libanees en bij dit leuke kleine restaurantje vind je dan ook 3 van de 16 portretten, scanbaar vanaf binnen of buiten.

Netherlands Bagels

Korte Molenstraat 11A

Openingstijden: 
wo t/m ma van 10:00 – 15:00

1 augustus was de openingsdag van Netherlands Bagels, dus dit bagel restaurant is zo goed als nieuw! Bij Netherlands Bagels streven ze naar het maken van Bagels net zo goed als die van New York. In dit kleine maar knusse restaurant vind je de laatste twee portretten. Let op: beide werken hangen binnen en zijn dus alleen binnen openingstijd te zien.

overview

Check hier alle locaties in een overzicht.

Heel veel plezier!

Laat ons vooral weten wat je van de tentoonstelling vond. Je kan ons een DM sturen op Instagram of mailen naar we.are.tentoonstelling@gmail.com.