Juni 2021:
WE ARE Middelburg

Van 7 tot 30 juni zijn wij in Middelburg te zien op verschillende locaties.
Check snel waar je ons kan spotten.

Tentoonstelling & QR-codes

Scannen maar! Er zijn 16 dierenportretten, allen met een QR-code. 8 daarvan bevatten een spoken word (over een dier) en de rest bevat quizzes en informatie. Neem dus je telefoon + oortjes mee!

Culinaire wandeling

Loop langs alle locaties van onze tentoonstelling (minimaal 4) en ontdek heerlijke horecagelegenheden in Middelburg.

Evenement

In Middelburg organiseren we nog geen evenement, vanwege de huidige coronanamaatregelen.

Belangrijk

Vanwege de QR-codes is het handig om je telefoon en oortjes mee te nemen,
zodat je in alle rust kunt lezen en luisteren. Heel veel plezier!!

Locaties

Abdij Kloostergangen

Dit zou eigenlijk onze locatie zijn voor de voorpremière van WE ARE. We zouden in de kloostergangen in de tuin komen te hangen, wat een supergave plek is. Helaas is dit vanwege corona gecanceld. Maar niet getreurd, want je kunt nog meer dan genoeg toffe plekken ontdekken in Middelburg! En één van onze nieuwe locaties zit zo dicht bij de kloostergangen dat je er makkelijk langs en naar binnen kan tijdens de wandeling. 

HoneyPie

Openingstijden: 
di t/m vrij van 09:00 – 17:30

za van 09:00 – 17:00
zo van 10:00 – 17:00

HoneyPie is de eerste locatie van onze looproute (zie onderaan deze pagina). Je vindt hier niet alleen de allerlekkerste taartjes en heel veel gezelligheid, maar ook 3 van de 16 portretten.

Het Koffiepand

Openingstijden:
wo t/m vrij van 10:00 – 17:30

za van 10:00 – 17:00

Ook bij het Koffiepand vind je een aantal werken. Ze werken voornamelijk biologisch, lokaal en no-waste! Je vindt er een ruime keuze aan taartjes, cakes, slow breakfast, lunch en afternoon snacks.

Jell's lunchcafé

Openingstijden:
ma t/m do van 10:00 – 17:00
vrij t/m zo van 10:00 – 18:00

Op een prachtige locatie, naast Abdijtoren ‘de Lange Jan’ van de Abdij van Middelburg vind je Jells Lunchcafé. Hier vind je 5 werken, 4 achter de ramen op het terras en één binnen. Als je het leuk vindt kun je een rondje om de Abdij lopen en het klooster van de binnenkant bekijken. 

Special deal!
In het kader van de tentoonstelling heeft Jells Lunchcafé een speciale korting, namelijk een koffie/thee met havermelk + de dadeltaart voor €4,25 in totaal. Wij hebben ‘m natuurlijk ook gehad en vinden hem erg lekker! Grotere honger? Vraag om de vegan kaart, dan is je keuze erg groot.

Warung Senang

Openingstijden:
di t/m za van 17:00 – 20:00

Warung Senang is een Indonesische take-away met hele bijzondere vegan opties. Zo bereiden ze een vegan ‘vis’gerecht met bananenbloesem en zeekraal en een vegan Rendang Nanka met jackfruit. Je kan er ook Kue Lapis kopen, een Indonesische, vegan, zoete lekkernij met pandan en rozensiroop.

Warung Senang is alleen ‘s avonds open, maar, geen zorgen. Je kan de tentoonstelling 24 uur per dag bewonderen via de etalage. Hier vind je 2 van de 16 werken.

Røst

Openingstijden:
ma, di, do, vrij, za van 10:00 – 17:00

Røst is de laatste locatie van de wandelroute en hier vind je de laatste 3 portretten. Neem ook zeker binnen een kijkje, want daar hangt het laatste portret. En dat is geen tekening… Ook kun je er kaarten van de tentoonstelling kopen. Bij Røst kun je ook terecht voor heerlijke (ijs)koffies met havermelk en voor een vegan wrap. 

Contact

Hangt jouw locatie er nog niet tussen?

overview

Check hier alle locaties in een overzicht.

Heel veel plezier!