ONZE TENTOONSTELLING IN JOUW ONDERNEMING?

meld je aan!

Meer bezoekers naar je bedrijf trekken, kunst tentoonstellen en de vegan boodschap verspreiden? Dat kan! 

Vanaf juni trekt de tentoonstelling ‘WE ARE’ voor 13 maanden lang door Nederland, in 13 verschillende steden. Via deze tentoonstelling maken bezoekers kennis met verschillende dieren, met veganisme en misschien wel met jouw onderneming. Elke maand is de tentoonstelling verspreid over 4 of 5 vegan(vriendelijke) bedrijven in één stad, op loopafstand van elkaar en met een bijbehorende wandelroute. Na een maand verplaatst alles naar een nieuwe stad. De tentoonstelling bestaat uit 16 frontale portretten getekend door Lonneke Grimbergen, waarvan de helft wordt ondersteund met spoken word, geschreven en ingesproken door Kelly Verdonk en te luisteren via een QR-code.
We kiezen bewust voor een positieve benadering van het onderwerp. We willen mensen op een leuke en toegankelijke manier kennis laten maken met veganisme en we willen ze denkvoer en handvaten geven. Bij elk portret, zoals die op de homepage, hoort een QR-code. Door deze code te scannen komen mensen op een webpagina die bij het dier hoort. Hier is naast het spoken word nog meer te vinden, zoals bijvoorbeeld een miniquiz of een recept. Klik hier voor een voorbeeld van zo’n pagina en hier voor nog een voorbeeld van een spoken word.
We zijn voor alle locaties nog op zoek naar ondernemers die een deel van de tentoonstelling willen huisvesten. Lees hieronder wat dat inhoudt en meld je aan.

Wat jij er aan hebt: 

  • Het is een groot project en we verwachten een grote opkomst, dus je trekt meer bezoekers naar je zaak en krijgt gratis reclame;
  • Je verspreidt de vegan boodschap en inspireert bezoekers;
  • Je hebt een maand lang een viertal prachtige werken in je zaak hangen (zie de homepage voor een voorbeeld).
  • Optioneel: een deel van de opbrengst van merchandise die jij voor ons verkoopt, denk aan bijvoorbeeld ansichtkaarten. Je hoeft hiervoor niks te investeren.

Wat we van je vragen: 

  • De mogelijkheid om een maand lang 4 portretten (zie foto voor een voorbeeld) van 30 x 40 cm tentoon te stellen in jouw zaak en het dragen van verantwoordelijkheid voor de werken gedurende de tijd dat ze in jouw bezit zijn;
  • Je enthousiasme over de tentoonstelling, het helpen promoten de maand vooraf en het verstrekken van informatie (flyer ophangen, de weg wijzen aan bezoekers, et cetera.);
  • Optioneel: je creativiteit! Als je ideeën hebt over hoe jouw bedrijf nog meer kan bijdragen kunnen we hier altijd over sparren. Zoals bijvoorbeeld exclusieve discounts of winacties.
  • Een klein beetje flexibiliteit aangezien we de situatie rondom het coronavirus niet kunnen voorspellen.

Evenementlocatie

Daarnaast zoeken we per stad één locatie waar we een afsluitend evenement kunnen organiseren. Dit kan een locatie zijn die ook de werken tentoonstelt, maar dat hoeft niet per se. Tijdens dit evenement zijn er lezingen, (onder andere teken- en poëzie)workshops en indien de locatie het toelaat kan er ook eten worden aangeboden.

Locaties

De maanden en steden zijn (onder voorbehoud) als hieronder opgesteld.

 

2021
Juni: Middelburg
Juli: Leiden
Augustus: Den Haag
September: Den Bosch
Oktober: Maastricht
November: Utrecht
December: Nijmegen

2022
Januari: Amsterdam
Februari: Leeuwarden
Maart: Groningen
April: Enschede
Mei: Deventer
Juni: Zwolle

 

Staat je stad hier niet tussen maar wil je wel graag meedoen? Laat het vooral weten, daar hebben we wat op bedacht.

 

Disclaimer: we kunnen niet inschatten hoe de coronacrisis zich ontwikkelt, maar we hopen dat het binnen tentoonstellen van de werken tegen die tijd kan. Vermeld het er echter vooral bij als je grote ramen hebt. Mocht het nodig zijn stellen we de werken op die manier tentoon.

Contactformulier

Wil je meedoen of heb je een idee voor een locatie of activiteit voor het afsluitende evenement? Laat het weten en vul hiernaast het contactformulier in, dan nemen we contact met je op.

Velden met een * zijn verplicht

Indien je liever wordt gebeld in plaats van gemaild kun je dit aangeven in je bericht
Vermeld hier ook de betreffende stad